Polędwica długodojrzewająca

Proces powstawania polędwicy długodojrzewającej kryje w sobie nutkę romantyzmu i uczy cierpliwości. Podczas kilku tygodni dojrzewania polędwica odkrywa swoje bogactwo smaku, aby później podbić nasze podniebienia.

Polędwica długodojrzewająca razem z szynką długodojrzewającą tworzą najbardziej romantyczny duet wśród wędlin TAKO. Powstaje w trakcie żmudnego procesu, podczas którego wydobywamy jej niesamowity smak i aromat. Polędwica dojrzewa przez 4-6 tygodni. Po zakończeniu dojrzewania przechodzi obróbkę termiczną. Jest suszona i podwędzana. Przygotowywanie polędwicy uczy cierpliwości i dodaje romantyzmu całemu procesowi wędliniarskiemu. Pokazuje nasz szacunek do surowca. Wyrób nie zawiera fosforanów ani glutenu.

Mięso: wieprzowina

Mięsność: 100 g produktu otrzymano z 110 g mięsa

Alergeny: soja

Bez glutenu

Bez fosforanów

Średnia waga netto: 0,6 kg

Opakowanie: MAP

Powrót do listy
Powrót do listy